Șofer român de TIR, mort pe o autostradă din Belgia. O persoană ar fi aruncat un capac de canalizare de pe un pod

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un șofer român de TIR și-a pierdut viața în Belgia din cauza unui individ care a aruncat un capac de canalizare de pe un pod care supratraversa autostrada. 

Șoferul, Gheorghe Tibil, se afla la volan, iar în dreapta era o femeie, cel mai probabil șoferul de schimb. Echipajul efectua un transport pe ruta Spania. Belgia. La un moment dat, cineva ar fi aruncat un capac de canalizare de pe o șosea care supratraversa autostrada, ceea ce a dus la accidentul care a cauzat moartea românului. 

Cei doi lucrau pentru o firmă de transport internațional cu sediul în Spania. Reprezentanții companiei anunță că vor sprijini familia pentru a obține pedepsirea celor vinovați și eventual daune materiale. 

Iată mesajul transmis de compania de transport din Spania: 

”Castillo Trans își exprimă încă odată durerea imensă cauzată de pierderea colegului nostru Gheorghe Tibil. La această durere se adaugă un sentiment de neajutorare și de furie atunci când am aflat de la autorități că moartea lui a fost cauzată de aruncarea unui capac de canalizare de pe un pod în timp ce trecea pe autostrada din Belgia. Acțiunea nebunească a luat viața unui om bun, a unui mare profesionist și a lăsat o întreagă familie distrusă.

Compania noastră a pus deja la dispoziția organelor de anchetă toate mijloacele pentru a se putea stabili exact cauzele acestei tragedii. Ulterior noi ne vom asigura ca familia să dispună de instrumentele necesare pentru ca vinovații să răspundă pentru acest tragic eveniment” a transmis Castillo Trans, potrivit portalului Informația Zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel