Șofer ROMÂN de TIR, DISPĂRUT între Olanda şi Anglia. Camionul lui a fost găsit pe vapor, în cabină fiind toate actele

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un şofer român de TIR e dispărut de 4 zile, între Olanda şi Anglia. Cristian are 28 de ani, poliţia îl caută, după ce camionul lui a fost găsit pe feribotul care face legătura între Rotterdam şi Hull.

Cristian Barbu, un şofer român de camion în vârstă de 28 de ani, care lucrează pentru o firmă din Dublin, e căutat de poliţia engleză de sâmbătă, după ce a dispărut pe feribotul dintre Rotterdam şi Hull, anunță Observator. Camionul lui a fost găsit duminică dimineaţă pe vapor, în cabină fiind toate actele românului.

Poliţia din Hull a lansat un apel pentru a afla orice informaţie despre tânărul şofer originar din Zimnicea. Şi tatăl lui Cristian, de asemenea şofer de camion, încearcă să afle cât mai multe informaţii despre el.

Cristian s-a urcat vineri seara pe feribot la volanul camionului pe care îl conducea, pentru a traversa Marea Nordului spre Anglia. La sosirea în Hull, poliţiştii au găsit camionul abandonat practic pe vas şi nici urmă de şofer.

„Cristian a călătorit în noaptea de vineri 9 august spre sâmbătă 10 august pe feribotul The Pride of Hull, între Rottrdam şi Hull”, scrie poliţia engleză în apelul lansat.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel