Șofer român de microbuz, ucis. Sute de oameni protestează în stradă, după crimă - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Forțe din Poliție și Jandarmerie asigură siguranța în Bolintin Vale, județul Giurgiu, miercuri seara, după ce un șofer de microbuz a fost lovit cu piatra în cap și a murit, duminică la spital, în urma unui scandal izbucnit pe stradă. Agresorul a fost arestat preventiv.

Poliția Giurgiu a anunțat, miercuri seara, că în Bolintin Vale s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta, în urma crimei comise duminică.

Astfel, în localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca evenimentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică.

„Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Jandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, transmite Poliția Giurgiu.

 

 

L-a lovit pe șoferul de microbuz cu o piatră în cap

 

Duminică seara, un tânăr a avut un conflict cu un șofer de microbuz în Bolintin Vale și l-a lovit pe acesta cu o piatră în cap. Victima a fost dusă la spital, unde a decedat.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost arestat preventiv. Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel