Șofer român de camion, tras pe dreapta pe autostrada în Austria: bărbatul era beat și a rămas fără permis de conducere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Șofer român de camion, tras pe dreapta pe autostrada în Austria, bărbatul era beat și a rămas fără permis de conducere. Sursa foto: freepik.com
Șofer român de camion, tras pe dreapta pe autostrada în Austria, bărbatul era beat și a rămas fără permis de conducere. Sursa foto: freepik.com

Polițiștii din Austria au tras pe dreapta un șofer român de camion, vineri dimineața, 3 noiembrie, în Tirolul de Nord.

Românul conducea vehicul greu pe autostrada Inntal, având o alcoolemie de peste 1,8 mililitri de alcool pur în aerul expirat. Șoferul român a rămas fără permis de conducere.

Vineri dimineața, o patrulă de agenți de la secția de poliție a autostrăzii Wiesing a observat un vehicul articulat care circula haotic pe autostrada Inntal în direcția Innsbruck. În timpul verificării ulterioare a vehiculului și a șoferului la punctul de control Kundl, polițiștii au constatat că românul în vârstă de 48 de ani, era în stare de ebrietate, scrie unsertirol24.com

Bărbatului i-a fost confiscat permisul de conducere. Un raport va fi trimis administrației districtului Kufstein, au transmis agenții de la secția de poliție Wiesing.

 

Accident provocat de un român în Austria. În urma impactului, două mașini și o rulotă au ajuns pe calea ferată

 

Un român a provocat un accident în Austria. În urma impactului, două mașini și o rulotă au ajuns pe calea ferată. Din fericire, traficul feroviar era oprit la acel moment, fiind în desfășurare lucrări de reparații.

Un eveniment rutier neobișnuit a marcat ziua de sâmbătă, 30 septembrie, pe drumul de stat B179 din landul Tirol, Austria, când un incident a avut loc între un autoturism condus de un cetățean român de 31 de ani și un ansamblu rutier german, format dintr-o mașină și o rulotă, cu un șofer german în vârstă de 53 de ani la volan.

Conform informațiilor furnizate de publicația germană Allgäuer Zeitung, șoferul german se îndrepta împreună cu doi conaționali către pasul montan Fernpass, aflat la o altitudine de 1210 metri. În același timp, șoferul român se afla în trafic cu soția sa, în vârstă de 31 de ani, și cu fiul lor, în vârstă de doar un an, călătorind în aceeași direcție.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 11:30, când șoferul român a încercat să efectueze o manevră de depășire a ansamblului rutier condus de german, după ce tocmai depășise o altă autoutilitară. Cu toate acestea, în fața sa apărea o curbă cu vizibilitate redusă, forțându-l să se reîntoarcă pe banda sa de circulație, din cauza unui flux de trafic care se apropia dinspre direcția opusă.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel