Șofer român de camion implicat într-un accident mortal în Germania. Un tată a murit, fiul e în stare critică

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un om a murit iar fiul său a fost grav rănit în  urma unui accident grav petrecut o autostradă din Germania, după ce BMW-ul în care se aflau a ajuns sub roțile unui camion condus de un șofer român.

Pe autostrada A2,  în zona intersecției Porta / Minden - Veltheim, în direcția Hanovra, un grav accident s-a petrecut, sâmbătă după-amiază. Șoferul unui BMW care circula pe banda dreaptă într-o zonă cu trei benzi pe sens a schimbat banda fără să se asigure și a intrat  într-o Skoda care circula regulamentar pe banda a doua.

În urma impactului, autoturismul Skoda a fost proiectat dincolo de banda trei, spre stânga, în parapetele median, iar BMW-ul a ricoșat sub  roțile unui camion condus de un șofer român. Mașina a fost efectiv strivită în urma impactului puternic. Șoferul român a reușit să oprească mastodontul după zeci de metri de frânare.

Pompierii au reușit să-i descarcereze și să-i scoată din BMW pe șoferul de 51 de ani și pe fiul lui de 18 ani. Din nefericire, bărbatul de 51 de ani a murit la spital. Tânărul e încă în stare critică, potrivit shg-aktuell.de.

Șoferul de 41 de ani de la volanul autoturismului Skoda a fost rănit ușor, în vreme ce șoferul român de 43 de ani n-a suferit nicio rană, însă a avut un tac de panică atunci când s-a dat jos de la volan și a văzut cum arată mașina ajunsă sub camionul lui, având nevoie de consiliere psihologică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel