Șofer român, arestat în Ungaria după ce a fost prins cu 14 pasageri ilegali în microbuz

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român a fost pus sub urmărire penală, iar poliția cere arestarea acestuia, după ce, astăzi, a fost prins cu 14 pasageri ilegali - migranți, în microbuzul său.

Un ofițer de patrulă din cadrul Postului Poliției de Frontieră Bácsbokod a verificat un vehicul în zona administrativă a orașului Bácsbokod, duminică, la ora 2:55, a anunțat poliția.

Mașina era condusă de un român, iar în vehicul se aflau alte 14 persoane, care au pretins că sunt cetățeni sirieni. Membrii grupului nu au fost în măsură să furnizeze nicio dovadă credibilă a identității lor sau a legalității șederii lor în Ungaria.

Șoferul a fost dus în fața poliției și reținut. Departamentul pentru probleme de migrație din cadrul Direcției de Poliție a județului Bács-Kiskun va iniția o procedură împotriva acestuia, fiind suspectat de comiterea infracțiunii de trafic de persoane. Anchetatorii propun arestarea bărbatului.

După ce vor fi intervievați, migranții vor fi escortați înapoi la punctul de trecere a frontierei de securitate temporară, în conformitate cu legislația maghiară în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel