Șofer de TIR prins băut la volan, după ce polițiștii au citit cu atenție ce scria în parbriz. "Măcar a fost sincer" 

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer de TIR a fost prins băut la volan, după ce polițiștii au citit cu atenție ce scria în parbriz. Cazul este distribuit masiv pe Facebook de românii cărora nu le vine să creadă. 

Caz tragi-comic în Timiș. Un șofer de TIR le-a atras atenția polițiștilor cu plăcuța din parbriz, chiar în dreptul volanului, și pe care scria "Am darul băuturii". Potrivit unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, agenții l-au urmărit și au vrut să afle dacă e adevărat ce scrie acolo. Surpriza, omul nu s-a dezmințit și chiar conducea băut. 

Iată mesajul:

"Motanul cu clopoței"

Șoferul unui autocamion, care circula prin județul Timiș avea o plăcuță, pe cât de interesantă, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce.

În urmă cu câteva ore, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autotren, în orașul Jimbolia, însă conducătorul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Colegii noștri au reușit să îl oprească la câteva străzi distanță.

Au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Biled, județul Timiș. Și dacă tot „se lăuda” că are „darul băuturii”, colegii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influența alcoolului.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul polițiștilor.

Prinderea unor astfel de persoane înainte să cauzeze un accident este cea mai bună prevenire pe care o putem face – un pericol în minus pe drum poate însemna vieți salvate!”.

 

Oamenii s-au întrecut în mesaje amuzante

 

Internauții nu au ratat ocazia și au postat fel de fel de mesaje amuzante referitoare la acest caz.

"Greseala recunoscută nu e pe jumătate iertata? Măcar a fost sincer..." 

"Din categoria…cea mai buna ascunzătoare este la vedere. Pare-mi-se ca aceasta vorba tocmai si-a pierdut sensul"

"Dacă omul a pus deja anunț mare în parbriz să se vadă, la ce a mai trebuit oprit și pus etilotestul? Trebuia să-i ia permisul așa din mers. Omul de aia nici nu a oprit. Venea el singur la poliție să-l aducă."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel