Șofer bulgar, reținut la frontiera României. Ce au găsit polițiștii în camionul care mergea în Germania

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
camion oprit la froniera romaniei control
camion oprit la froniera romaniei control

În data de 16.03.2021, în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria.

Șoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, accesorii pentru autovehicule pe ruta   Bulgaria - Germania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, cinci pesoane.

Cei cinci tineri din Afganistan erau ascunşi într-un automarfar încărcat cu accesorii pentru autovehicule și fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II când încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani, solicitanți de azil în România. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel