Şocant. Un tânăr român din Teleorman a intrat peste o bătrână de 91 de ani. A vrut să o tâlhărească şi violeze

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un tânăr de 19 an a fost reținut, după ce a intrat peste o femeie de 91 de ani, din sat, a agresat-o și, sub amenințare, a încercat să o tâlhărească și violeze.

 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești, județul Teleorman, l-au reținut pe tânărul de 19 ani din comuna Măgura, județul care este cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată și tentativă de viol.

„Polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 91 de ani din comuna Măgura cu privire la faptul că, în noaptea de 26 spre 27 august o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința acesteia, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi solicitat bani, amenințând-o cu acte de violență, încercând totodată să o violeze. Persoana vătămată a opus rezistență, bărbatul nereușind să o violeze și nici să sustragă bani ori alte bunuri sau valori”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

Tânărul bănuit de aceste fapte a reținut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru măsuri legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel