Șoc în Austria. După ce a înjunghiat un compatriot, un român a ieșit pe stradă și a atacat o fetiță de 9 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un caz șocant s-a petrecut în Volksberg, Turingia (Austria). După un scandal în care au fost implicați doi români, unul dintre ei a ieșit pe stradă și a atacat o fetiță de 9 ani. Copila  a ajuns în spital, cu răni grave.

Un caz deosebit de violență importată a avut loc în orașul Volksberg din zona Turingia. Un român de 21 de ani, după ce s-a certat violent cu un compatriot, a continuat să se dezlănțuie, atacând și lovind cu piciorul o fetiță de 9 ani, complet neimplicată, care trecea în acel moment pe stradă. 

Duminică seara, doi români, de 21 și 46 de ani, s-au certat din motive necunoscute încă, când cel mai tânăr a  luat un cuțit de bucătărie și, după ce l-a înfipt de mai multe ori în ușa locuinței compatriotului său, l-a rănit pe acesta  și apoi zona gâtului. 

Fetiță de 9 ani, atacată și lovită cu picioarele

 

Tânărul român, agitat, și nervos, a fugit din casă și a atacat o copila de 9 ani care tocmai trecea pe lângă casă împreună cu familia sa.  Potrivit unui comunicat al poliției, românul de 21 de ani a atacat-o pe fată „complet brusc” și a lovit-o cu putere cu piciorul de câteva ori. Fata a avut nevoie de îngrijiri mediale, rămânând internată în spital.

Ofițerii criminaliști din Saalfeld au intervenit și l-au reținut pe suspectul român, care emana puternic a alcool, șu care a continuat să fie indisciplinat și cu polițiștii, care l-au arestat. Ancheta asupra circumstanțelor infracțiunilor este încă în desfășurare. Prin urmare, motivul acțiunilor sale este încă neclar, informează wochenblick.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel