Austria. Doi români s-au îmbogăţit, furând colete de la firma de curierat. Maşina lor ascundea un adevărat depozit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
austria_politie
austria_politie

Poliţiştii din municipiul Traismauer au fost solicitaţi să intervină la o firmă de curierat, unde au fost descoperite că din unele cutii lipseau bijuterii şi telefoane mobile.

 

Ofițerii de poliție din Traismauer au început o anchetă, în cadrul căreia au identificați doi cetățeni români. Cei doi români, care au 24 de ani fiecare, ar fi furat 17 pachete pe timpul serviciului pe care îl aveau la o firmă de curierat, producând pagube de peste 10.000 de euro. Potrivit poliției, cei doi suspecți au fost angajați de un subcontractant al unei companii de transport pachete și ar fi trebuit să livreze articolele. Compania de livrare a raportat pachetele lipsă după numeroasele reclamații, acesta fiind motivul unei anchete începute de poliția austriacă. 

Ofițerii au găsit într-un container de gunoi din Hollabrunn, două cutii de telefoane mobile goale și bijuterii, împreună cu documente de la o persoană care livrează în Traismauer (districtul St. Pölten). Ulterior, în maşina celor doi români au fost găsite mai multe smartphone-uri, laptopuri, parfumuri, articole cosmetice, bijuterii, dar şi un pistol, scrie oe-news.at.  De asemenea, au fost efectuate percheziții la domiciliul celor doi, unde au fost găsite şi alte bunuri furate. Prejudiciul total s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro. 

Unul dintre bărbaţi a fost dus la închisoarea St. Pölten. Complicele său, care era şofer, este cercetat în stare de libertate, pe numele lui fiind deschis un dosar penal, anunţă procuratura din St. Pölten.

[citeste si]

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel