Soția PROTESTATARULUI MORT: Soțul meu a fost UCIS de GAZE.Voi depune plângere penală

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Soția lui Ilie Gâzea, bărbatului care a murit la o săptămână după ce a participat la protestul din Piața Victoriei, a declarat că va face o plângere penală pentru omor, la Parchetul General.

Într-un interviu acordat lui Mălin Bot soția lui Ilie Gâzea a spus că ea crede că soțul ei a murit din cauza gazelor pe care le-a inhalat în Piața Victoriei. 

” Soțul meu a fost ucis de gaze. A murit pentru libertate!, a declarat soția lui Ilie Gâzea

Familia va depune plângere penală pentru omor, la Parchetul General. 

”Soțul meu, după părearea mea, a murit pentru că a inhalat gaze. El nu a fost bolnav. În 40 de ani, cât am fost împreună, el nu a fost internat niciodaă în spital. (...) Când s-a întors din piață mi-a spus că au fost gazați și după ce a inhalat gazele i s-a pornit sânge și pe gură și pe nas.

În a patra zi după protest a început să se simtă rău. (...) Am zis că dacă el a luptat, poate o să ajung și eu în piață, acolo. Eu, ca soția lui, voi depune o plângere penală. Părerea mea este că din cauza gazelor s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu el. Cred că el mai avea șanse să trăiască. 

Dorința lui a fost să plece de la Târgu Măgurele, să protesteze în piață pentru libertate”, a declarat soția protestatarului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel