Soția româncă a austriacului care s-a SPÂNZURAT, dezvăluiri ȘOCANTE: „A vrut să facem dragoste, l-am refuzat”. Mesajul de pe biletul de adio

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Rudolf, un cetățean austriac, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit spânzurat luni, sub podul de peste râul Buzău. Bărbatul locuia la iubita sa româncă din Mărăcineni, iar pe 27 iulie urma să aibă loc nunta.

Soţia acestuia, Geanina Heinz, crede că o depresie declanşată după moartea primei soţii l-a împins pe Rudolf să-şi ia viaţa. Pe biletul de adio, lăsat pe pod, a scris în germană mesajul: „Am decis să-mi închei viaţa. Asta e decizia mea”, anunță Antena 3.

Sinuciderea afaceristului austriac a îngrozit comunitatea în care abia se stabilise cuplul mixt. Geanina şi Rudolf Heinz s-au căsătorit civil la primăria comunei Mărăcineni, localitate din Buzău, în care cei doi îşi cumpăraseră o vilă.

Citește și Un austriac s-a SPÂNZURAT de un pod înainte de a se căsători cu o ROMÂNCĂ (VIDEO)

Geanina şi Rudolf locuiau mai mult în Viena, de unde bărbatul de 48 de ani îşi coordona afacerile în imobiliare şi fabrica de cabluri electrice deschisă în Cehia. Veneau câteva luni pe an la vila din România, atunci când doreau să scape de agitaţia capitalei austriece. Formau o familie fericită şi fără grija zilei de mâine, spun vecinii care au apucat să-i cunoască pe cei doi.

„După ce a avut o fată cu prima soţie, Rudolf a făcut vasectomie, dar în urmă cu trei săptămâni a mers la o clinică din Germania pentru a face operaţia inversă, ca să avem copii. Duminică el a vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat. I-am spus că e încă devreme, că e periculos, că n-a trecut perioada prescrisă de medic. Din cauza asta s-a supărat", a declarat Geanina, potrivit adevarul.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel