Simona Halep, prima reacție după ce a fost decorată de Iohannis: "Sunt ONORATĂ"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea de la Londra după câştigarea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, că este onorată de faptul că urmează să fie decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler. 

"Am primit acum când am aterizat un mesaj în legătură cu domnul preşedinte Klaus Iohannis. Îi mulţumesc foarte mult, sunt onorată. E un lucru deosebit, de abia aştept să se întâmple", a afirmat Halep pe Aeroportul Henri Coandă.

Ea a menţionat că nu ştie încă nimic despre o distincţie pe care o va primi din partea Patriarhiei. "Despre distincţia Patriarhiei nu ştiu încă nimic, o să mă intersez şi voi vedea", a adăugat jucătoarea română.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai înalte distincţii a statului român, Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler, jucătoarei de tenis Simona Halep, după câştigarea turneului de la Wimbledon. Conform unui comunicat de presă remis luni de Administraţia Prezidenţială, ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni.

Tot luni, Patriarhia Română a comunicat că îi va acorda Simonei Halep cea mai înaltă distincţie a sa, "Crucea Patriarhală" pentru mireni. Data înmânării distincţiei va fi stabilită şi comunicată ulterior.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 4 în clasamentul WTA, a fost primită, luni după-amiază, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă de ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, prieteni, rude şi alte oficialităţi la întoarcerea de la Londra, acolo unde, sâmbătă, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea de Mare Şlem din cariera sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel