Silvestru Șoșoacă, dezvăluiri incredibile despre Diana Șoșoacă, despre care spune că vine din familie de securiști: "Diana a plecat și ea în Canada"

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Silvestru Șoșoacă, agresat în fața Guvernului, solicită certificat de la INML: „Atacatorii sunt candidați la locale și la europarlamentare”
Silvestru Șoșoacă, agresat în fața Guvernului, solicită certificat de la INML: „Atacatorii sunt candidați la locale și la europarlamentare”

Silvestru Șoșoacă a dezvăluit, marți seară, că soția sa este posibil să facă parte dintr-o operațiune a Serviciilor Secrete, vorbind totodată și despre influența soacrei sale și cum a fost amenințat cu moartea. 

Silvestru Șoșoacă a declarat că a fost amenințat cu moartea de fosta soție în decursul săptămânii trecute la Timișoara. Invitat în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN, Silvestru Șoșoacă a făcut mai multe dezvăluiri șocante. 

Fostul șoț al Dianei Șoșoacă a declarat că de-a lungul timpului le-a fost propus să meargă la Moscova, să se întâlnească cu diverse personalități politice. Întrebat din ce anturaj fac parte persoanele care au propus acest lucru, Silvestru Șoșoacă a povestit că aceste persoane fac parte din grupul de cunoștințe al mamei Dianei, Tatiana-Alice Florescu-Bleotu, care „a lucrat pentru Serviciile Secrete în perioada lui Nicolae Ceaușescu”. 

„Da, din anturajul mamei Dianei, a soacrei mele. Nu e ciudat, e o normalitate. Soacra mea este cunoscută ca făcând parte din Servicii încă de pe vremea lui Ceaușescu. A lucrat sub acoperire. Lucrurile astea se știu (..) A lucrat pentru Serviciu Extern. Diana a plecat și ea în Canada, nu a rezistat și s-a întors acasă. Oficial ca să emigreze, neoficial a fost ”conservă” ", a spus Silvestru Șoșoacă. 

Dialog între Mihai Gâdea și Silvestru Șoșoacă:

Î: Mama doamnei Diana, i-a făcut cunoștință cu vechii săi colegi, prieteni? 

R: „Foarte probabil. Știu că pe relațiile mamei ei a fost angajată.” 

Î: Cine v-a propus să plecați în Rusia, sunt prieteni și colegi de-ai mamei? 

„Da, din anturaj.” 

Î: Era o operațiune a Serviciilor Secrete?

„Posibil. E foarte probabil. Ne-au atacat foarte tare partidul prin Diana, pentru că ea era vârful de lance. Dacă omori vârful de lance, omori și partidul. Ceea ce se întâmplă și acum, adio SOS. Eram o problemă pentru mulți și a trebuit să fim opriți cumva. Au găsit-o pe Diana, verigă slabă și au oprit-o.”

Î:  În opinia dvs. este ofițer acoperit, este racolată de SRI…. 

R: „E foarte posibil. E și foarte periculos. Nu pentru alți, ci pentru mine. Dacă iau numele Șoșoacă, ea nu mai intră în Parlament, amin! Îi se închide cariera politică anul acesta. La Timișoara acum trei  - patru zile, a zis că eu sunt un om mort și că un om mort nu poate să-i mai ia numele. A fost o amenințare pentru mine, a știut ce face și ce zice. A ridicat brațele în aer și a spus ”Șoșoacă sunt eu!” , este o amenințare. Știu de unde e (n.r amenințarea), de unde vine, nu mă deranjează. Vine din anturajul SIE, care poate fi anti-moscovit dar care te face să mergi la Moscova ca sa te sinucizi din punct de vedere politic.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel