Sigfried Mureșan: „Marcel Ciolacu a devenit un pericol public“. Șeful PSD a anunțat ce planuri are pentru Paște

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Europarlamentarul liberl, Sigfried Muresașn, a sancționat dur declarațiile liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a anunțat că de Inviere va încăca restricțiile și va merge la biserică, anunțâd că este dispus să plătească amenda.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că va merge la biserică în noaptea de Înviere, indiferent de restricțiile de circulație care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor de Paște și că, dacă va fi amendat, va plăti amenda.

„​În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil”, a declarat Marcel Ciolacu duminică seară la Antena 3.

Eurodeputatul liberal Sigfreid Mureșan, totodată vicepreședinte al Partidului Popular European, a sancționat afirmațiile lui Ciolacu. „Politicienii care instigă la nerespectarea regulilor sunt un pericol public. Prin această declarație, Marcel Ciolacu a devenit un pericol public pentru sănătatea românilor. Prin instigarea la nerespectarea regulilor, Ciolacu contribuie la prelungirea pandemiei și la răspândirea virusului.

În criză este nevoie de politicieni care să fie de partea oamenilor și să-i protejeze, nu de politicieni care să îi pună în pericol. Este nevoie de politicieni care să depună toate eforturile pentru combaterea crizei și revenirea la normalitate. Marcel Ciolacu este exact opusul“, a afirmat Sigfreid Muresan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel