#şîeu. Ştefan Mandachi îi RĂSPUNDE lui Liviu Dragnea: "E PROBLEMA lui"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Stefan Mandachi_poza de profil Facebook
Stefan Mandachi_poza de profil Facebook

Ştefan Mandachi a oferit o reacţie după terminarea protestului #şîeu, în care mai mulţi cetăţeni şi-au întrerupt activitatea pentru 15 minute, la ora 15:00.

Omul de afaceri sucevean este de părere că cei care nu s-au alăturat mişcării, nu conştientizează de fapt câtă nevoie are ţara de autostrăzi.

"Ce presupun este că acele mari companii sau corporații care nu au manifestat pentru autostrăzi, nu pentru Ştefan Mandachi, probabil nu au nevoie de drumuri", a declarat suceveanul pentru Digi24.

Cât despre declaraţia lui Liviu Dragnea, care spunea că Ştefan Mandachi nu face altceva decât un circ şi că putea să îşi investească banii în altceva, omul de afaceri a spus că:

"Nu vreau să comentez reacţia asta. Ceea ce pot să spun este că dacă sunt la doi metri sub pământ, nu mai pot să folosesc nici măcar un leu, nu 100 de mii de euro. Prefer să fiu viu decât să fiu în pământ din cauza lipsei de autostrăzi în România. Nu comentez declaraţii politice pentru că eu nu fac politică. E problema lui".

Întrebat dacă se aşteaptă la ceva măsuri după manifestul de astăzi, suceveanul s-a arătat optimist.

"La ceea ce am văzut astăzi aici şi la ce am auzit că s-a întâmplat în ţară, sut optimist. Sunt optimist că se vor lua măsuri şi se va începe autostrada. Până nu se va începe autostrada, eu nu o să mă liniştesc", a mai spus Ştefan Mandachi la Digi24.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel