Sfârșit cumplit pentru un român din Italia: A intrat cu viteză maximă în stația de taxare de pe Autostradă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român și-a pierdut viața într-un accident cumplit în Italia, după ce a intrat cu mașina în stația de taxare de pe Autostrada A8. 

Tragedie pe Autostrada A8 în dimineața zilei de 23 noiembrie 2021. Un șofer român în vârstă de 45 de ani, rezident în Rescaldina, și-a pierdut viața, după ce a intrat în plin cu mașina în cabina de taxare din Bariera de Nord Milano, în apropiere de cătunului Terrazzano din localitatea Rho, provincia Milano (Lombardia).

Potrivit presei locale, bărbatul conducea o mașină mică, marca Opel Corsa, iar anchetatorii presupun că șoferului i s-a făcut rău la volan, fiind posibil un accident vascular sau că acesta pur și simplu a adormit la volan.

Impactul a fost extrem de violent

 

Impactul a fost deosebit de violent, neeexistând urme de frânare. Autoturismul s-a izbit de bariera de pe banda rezervată utilizatorilor Telepass la puțin timp după ora 02:00 noaptea.

La scurt timp, alți șoferi care treceau prin zonă au observat ce s-a întâmplat și au apelat serviciile de urgență. Reprezentanții serviciului 118 din Varese au trimis la fața locului două ambulanțe și o mașină medicală. Pompierii din Milano și agenții de la Polstrada au intervenit și ei la locul accidentului.

În ciuda eforturilor depuse de paramedici, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața românului de 45 de ani.

Rănile suferite în urma impactului violent au fost fatale, iar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Polițiștii încearcă acum să clarifice modul în care s-a petrecut accidentul. Pentru a ajunge la o concluzie, oamenii legii vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

 

Cadavrul unui român, găsit carbonizat în cotețul de iepuri în care locuia

 

Moartea românului de lângă Milano vine la doar câteva zile după ce trupul carbonizat al unui alt român a fost găsit într-un coteț de iepuri.

Descoperire macabră în Codogno, o comună din provincia Lodi, Italia. Un român a ars de viu în baraca de lemn în care locuia și care fusese folosită recent drept coteț pentru iepuri. Autoritățile încă încearcă să-l identifice. 

Cadavrul carbonizat al bărbatului găsit, sâmbătă, într-o baracă din via Manzoni din Codogno, a rămas neidentificat. Deși oamenii legii știu că victima este un bărbat de aproximativ 60 de ani de origine română care locuia de ceva vreme în zonă împreună cu un alt bărbat fără adăpost, momentan nu știu identitatea exactă a acestuia.

Un judecător a dispus transferul cadavrului la Institutul de Medicină Legală, după ce polițiștii legiști sosiți la fața locului, împreună cu ofițerii din Codogno, au efectuat toate verificările necesare. Va fi efectuată o autopsie pentru a se clarifica cauzele morții bărbatului.

Românul se adăpostise în cotețul pentru iepuri

 

Polițiștii legiști sosiți la locul tragediei nu au putut identifica victima, astfel încât bărbatul să aibă o înmormântare demnă. Trupul neînsuflețit a fost găsit la pământ, iar momentan nu se știe dacă bărbatul a murit din cauza flăcărilor, a intoxicației cu fum sau din altă cauză. Se pare că victima a încercat să se încălzească, iar eșecul de a fugi la izbucnirea incendiului sugerează că, cel puțin inițial, victima nu a observat flăcările.

Românul se adăpostise în coliba de lemn de aproximativ 20 de metri pătrați, care a fost până recent folosită ca adăpost pentru iepuri. Nu se știe dacă în interior mai erau și alți oameni fără adăpost în momentul în care a izbucnit incendiul. 

Zona este situată în mijlocul unui câmp, în zona cimitirului Codogno și nu departe de biserica Caravaggio. În zonă există o fâșie de teren de aproximativ 200 de metri în care se află mai multe astfel de colibe de lemn.

Polițiștii cunoșteau deja zona, primind nenumărate rapoarte în ceea ce privește prezența oamenilor străzii. Astfel, ofițerii îi interoghează pe cei mai vechi dintre aceștia în speranța aflării unui nume.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel