Sfârșit cumplit pentru un român de 56 de ani: Carbonizat în garaj după ce maşina i-a luat foc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat, de 56 de ani, din Galaţi, a fost găsit decedat, duminică, într-un garaj, după ce autoturismul aflat înăuntru a luat foc, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Galaţi.

Cel mai probabil, bărbatul să îşi salveze maşina din garajul care a luat foc, însă a fost asfixiat cu fum şi nu a mai reuşit să iasă de acolo. Potrivit sursei citate, pompierii militari au intervenit cu două autospeciale la un incendiu declanşat la un garaj în care se afla un autoturism.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă la partea din faţă a garajului.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite.

Potrivit ISU Galaţi, duminică dimineaţă, ora 05.30 pompierii militari gălăţeni au intervenit cu două autospeciale la un incendiu declanşat la un garaj cu autoturism în interior. „La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul sa manifesta cu violenţă la partea din faţă a garajului. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. După lichidarea incendiului în partea din spate a autoturismului a fost descoperit corpul unui bărbat în vârstă de 56 de ani cu arsuri la membrele superioare”, a transmis ISU Galaţi.

După lichidarea incendiului, în partea din spate a autoturismului a fost descoperit corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 56 de ani, care avea arsuri la membrele superioare.

Cauza probabilă a producerii incendiului este un scurt circuit la tabloul electric din garaj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească împrejurările concrete în care a murit bărbatul, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel