Sfârșit crunt pentru Cristina Bianca: A murit lovită de tren la doar 13 ani. „Părea ÎNCREMENITĂ de frică“

Multă durere a lăsat în urma ei Cristina Bianca, fetița dintr-o comună buzoiană, care a murit, marți seara, lovită de un tren. Copila se afla cu animalele la păscut la mai puțin de 15 metri de casă. Zeci de persoane au condus-o ieri, la mormânt pe fata care tocmai împlinise 13 ani.

Întreaga comunitate din Valea Râmnicului și toți cunoscuții familiei Darciuc au rămas șocați la aflarea veștii că Bianca și-a pierdut viața într-un mod greu de imaginat.

Bianca obișnuia să meargă cu oile și caprele din gospodărie la păscut în apropierea căii ferate care se află la mică distanță de casă. Fata a mers și marți cu animalele iar spre seară, chiar înainte să pornească spre casă, soarta i-a rezervat tot ce era mai rău.

Copila se odihnea pe șina de cale ferată, s-a ridicat în momentul în care a zărit un tren, s-a dat la o parte, însă ea s-a blocat atunci când, la foarte scurt timp, a observat un alt tren care se apropia cu viteză.

Fata nu a putut reacționa. Părea încremenită de frică

 

Mecanicul garniturii de pe ruta Mărășești-Buzău ar fi declarat că, din reacția fetei, ea părea că a încremenit de frică. A avertizat-o sonor, însă nu a mai putut frâna în timp util pentru a evita impactul fatal.

Veste morții fulgerătoare a fetei s-a propagat precum o undă de șoc printre cunoscuți. Colegii și dascălii de la Școala numărul 1 din Râmnicu Sărat au amenajat a doua zi un altar cu lumânări și flori pe banca fetei.

„A fost o fetiță bună, veselă, optimistă și foarte muncitoare”, spun profesorii Biancăi, care abia intrase în clasa a șasea.

Cristina Bianca era cea mai mare dintre cei doi copii ai familiei Darciuc. Bianca a fost înmormântată, sâmbătă, într-un sicriu alb, de care permanent a stat lipit fratele ei de numai patru ani, conștient în ciuda vârstei de drama sfâșietoare din jurul său, potrivit stiridebuzau.ro

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy