Serviciile Secrete și FBI evacuează protestatarii din Capitoliu. Trump, mesaj blocat pe Twitter: „Alegerile au fost fraudate. Mergeți în pace acasă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Serviciile Secrete, FBI și Garda Națională din Maryland au început evacuarea protestatarilor din Capitoliu, răspunzând solicitării poliției Capitoliului de a interveni. În același Timp, Donald Trum a trimis susținătorilor săi un mesaj pe Twitter, mesaj care însă este blocat de la a fi distribuit în urma unei dispute intentate de rețeaua socială.

Reporterii baricadați într-un birou din Capitoliu au salutat venirea ofițerilor că semn că în curând clădirea va fi în siguranță, scrie NBC. Divizii de agenți în uniforme și agenți speciali răspund apelului, a fost confirmat pentru NBC.

Serviciile Secrete ale SUA, FBI și Garda Națională din Maryland vor sprijini poliția Capitoliului în timp ce ofițerii încearcă să rețînă și să disperseze mulțimea de susținători ai lui Trump.

FBI a confirmat de asemenea că va ajută poliția pentru a „proteja proprietatea federală și siguranță publică".

În același timp, Donald Trump, președintele încă în exercițiu al SUA, a ieșit cu un mesaj pe Twitter în care le spune americanilor că, deși alegerile au fost fraudate, protestatarii ar trebui să se îndrepte în pace spre propriile case.

Trump: „Trebuie să mergeți acasă acum, trebuie să avem pace“



„Vă cunosc durerea, știu că sunteți răniți. Am avut alegeri care au fost furate. Au fost niște alegeri foarte alunecoase, și toată lumea știe acest lucru, mai ales cei care partea opusă. Dar trebuie să mergeți acasă acum, trebuie să avem pace.

2. -imagine fara descriere- (donald-trump-twitter.PNG)

Trebuie să avem lege și ordine și trebuie să respectăm oamenii care se ocupă de această lege și ordine. Nu vrem că cineva să fie rănit. Trecem printr-o perioada foarte grea. Nu a fost niciodată o perioada precum această, în care pot lua totul:  de la mine, de la voi, de la țară noastră. Acestea au fost niște alegeri fraudate, dar nu putem cădea în capcanele acestor oameni.

Trebuie să avem pace, așa că mergeți acasă. Va iubim. Sunteți foarte speciali. Ați văzut ce se întâmplă, ați văzut cum sunt tratați și alții. Este atât de rău și de malefic. Știu cum va simțiți, dar mergeți acasă și mergeți pașnic", a transmis președintele Donald Trump pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel