Service-ul de roți Anvelomag oferă GRATUIT servicii de specialitate tuturor mașinilor care aparțin Serviciului de Ambulanță, Poliției (inclusiv Locală) și Jandarmeriei din Argeș

În această situație de criză s-a demonstrat încă o dată că românii nu și-au pierdut empatia, deși la un moment dat se credea că am pierdut definitiv această trăire.

Astfel, în ultimele săptămâni, s-a observat o mobilizare exemplară a mai multor oameni, în special a celor de afaceri, cu scopul de a ajuta instituțiile statului angrenate în această luptă cu noul coronavirus.

Acestui grup i s-a alăturat și un tânăr antreprenor din Pitești, Ionuț Cîrstea, reprezentant al service-ului de roți Anvelomag.

Mai exact, service-ul de roți www.Anvelomag.ro pune la dispoziție servicii de specialitate cu titlu GRATUIT tuturor mașinilor care aparțin Poliției (inclusiv Locală), Serviciului de Ambulanță și Jandarmeriei din județul Argeș.

Tânărul om de afaceri s-a gândit că astfel instituțiile menționate mai sus vor face economii la buget care pot fi direcționate către alte nevoi și totodată pot scurta timpul de rezolvare a acestor probleme, având în vedere procedurile greoaie de achiziții publice.

Astfel, instituțiile care doresc, din cele menționate, își pot face programare la numărul de telefon: 0748.573.873  - Florina Cirstea.

Service-ul se află la intrare în Ștefănești, pe DN7, nr.17, pe partea stângă, pe sensul de mers dinspre Pitești.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy