Sentință definitivă pentru "Bestiile din Lanciano", cei șapte hoți români care au îngrozit Italia: Au torturat un medic și i-au tăiat urechea soției 

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
romani_au_batut_familie_lanciano
romani_au_batut_familie_lanciano

"Bestiile din Lanciano", românii care au torturat și jefuit un cuplu de italieni și-au aflat sențințele definitive. Curtea Supremă a menținut sentința dată de Curtea de Apel din L'aquila. 

Cei șapte români care i-au jefuit și torturat pe soții Carlo Martelli și Niva Bazzan, în 23 septembrie 2018, și-au aflat sentințele definitive, după ce magistrații italieni de la Curtea Supremă au respins apelurile celor șapte tâlhari.

Astfel, cei șapte români numiți "Bestiile din Lanciano" își păstrează sentințele pronunțate de Curtea de Apel din L'Aquila, la 24 septembrie 2020.

"Bestiile din Lanciano" au primit peste 65 de ani de închisoare

 

Pedepsele însumate primite de cei șapte români sunt de peste 65 de ani de închisoare, relatează ANSA. Alexandru Bogdan Colţeanu a fost condamnat la 14 ani de închisoare, Marius Adrian Martin la 11 ani, Aurel Ruset la 8 ani și 4 luni, Constantin Ţurlică la 8 ani, Ion Cosmin Ţurlică la 8 ani, Bogdan Ghiviziu la 7 ani, Gheorghe Traian Jacota la 10 luni.

Românii au îngrozit Italia: au tăiat urechea soţiei unui medic 

 

Jaful s-a petrecut în noaptea de 22 spre 23 septembrie 2018, atunci când cei şapte români au intrat în casa medicilor Carlo Martelli și Niva Bazzan din Lanciano (Abruzzo). Românii ar fi avut informații că cei doi soţi, de profesie medici, aveau în casă un seif în care se afla o sumă mare de bani.

Cei şapte români i-au torturat pe italieni pentru a afla unde este seiful. În timpul atacului, bărbatul a fost lovit de mai multe ori în faţă, în timp ce soţia sa a fost la rândul ei bătută cu sălbăticie. La un moment dat, pentru că cei doi nu le-au spus unde este seiful, românii au luat o seceră şi au tăiat urechea soţiei medicului.

În momentul în care și-au dat seama că nu se află niciun seif cu bani în casă, hoții au sustras toţi banii pe care i-au găsit, dar şi câteva carduri şi s-au făcut nevăzuţi.

La câteva zile după atac, poliţiştii italieni au arestat trei dintre tâlhari.

Un alt român a fost arestat într-un hotel din Lanciano, iar poliţiştii au stăpânit cu greu o mulţime de oameni adunată în faţa hotelului pentru a-l linşa pe tâlhar.

"Justiția funcționează și trebuie să ai răbdare să știi să aștepți. Eu și soția mea încercăm să uităm acele momente dramatice, chiar dacă tresărim la fiecare zgomot din casă", a declarat medicul Carlo Martelli. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel