Italia: A apărut FILMUL acțiunii cu brutele care taie urechea femeii. VIDEO

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnaliștii italieni au reușit să obțină imagini video de la procuratură cu modul în care au acționat românii în pregătirea jafului brutal care s-a încheiat prin tăierea urechii unei bătrâne. 

Sosirea în Lanciano, fazele pregătitoare, sosirea atacatorilor la casa bătrânilor din Abruzzo, sunt doar câteva dintre imaginile pe care oamenii legii le-au recuperat de pe camerele de supraveghere. Au urmat apoi violențele, bătăile crunte, amenințările și apoi imaginile dezastrului din casa cuplului căsătorit Claudio Martelli și Niva Bazzan. Imagnile video publicate reamintesc de planul dement al grupării celor șase - doar unul dintre cei șase hoți români a fost extrădat astăzi, notează presa italiană. 

Procuratura a publicat astăzi imagini care ar lega patru dintre cei șase membri ai clanului de jaful șocant din 23 septembrie. Fețele lor pot fi văzute de-a lungul străzii care i-a dus spre Villa Martelli.

Suntem cu o zi înainte de noaptea ororilor. Cei patru acuzați - punctează ziarul milanez - la ora 18.06 sunt în oraș. Colteanu și Turca Ion Cosmin intră într-un bar. La scurt timp după aceea, Colteanu folosește telefonul mobil: este 18.22. Un minut mai târziu cei doi se întorc la mașina lor, care nu este departe. Mai departe sunt prezentate imagini din casa unde au plănuit tot jaful. Un membru al grupării  și Turlica Aurel intră în casă și vorbește cu proprietarul apartamentului, pentru că aceștia stăteau cu chirie. O oră mai târziu, cei patru români părăsesc locul unde au conceput tot planul la la bordul două mașini - un VW golf și un BMW.

Restul este cronica unui film horror dramatic cunoscut: trezirea bătrânilor în inima nopții, amenințările, bătăile, tăierea urechii femeii, teama și fuga cu o pradă slabă. Camerele de supraveghere arată și imaginile care imortalizează momentul în care acestea sunt sparte de hoți și unul dintre tâlhari este filmat la bancomat unde scoate banii cu cardurile de credit furate de la cele două victime. 

Vezi mai jos imaginile făcute publice de procurorii italieni: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel