Seif, cu peste 20.000 de euro și mai mute bijuterii, furat dintr-un apartament din Brăila

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un seif în care se aflau peste 20.000 de euro, bijuterii şi documente a fost furat dintr-un apartament din municipiul Brăila, iar poliţiştii desfăşoară acţiuni pentru identificarea şi prinderea hoţilor.

Potrivit informaţiilor transmise joi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în noaptea de 19 martie, la ora 23,50, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Brăila ar fi fost sustras un seif.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele cercetări au stabilit faptul că, în seara de 19 martie, persoane necunoscute ar fi sustras un seif cu suma de 20.700 de euro, bijuterii şi acte personale din locuinţa unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din Brăila", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, scrie Agerpres.

O femeie în vârstă de 64 de ani din Pâncota, care locuia singură, a fost găsită, la începutul lunii martie, moartă în casă, cu urme de lovituri pe tot corpul, fiind deschisă o anchetă pentru omor şi tâlhărie.

 

Femeie din Arad, omorâtă în propria casă de un hoț care a venit s-o jefuiască

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, apropiaţi ai victimei au găsit cadavrul şi au sunat la 112, iar poliţiştii sosiţi au descoperit pe corpul femeii numeroase urme de violenţă.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Oraşului Pâncota, Serviciului Criminalistic şi medicul legist din cadrul SMLJ Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", a transmis, luni, Biroul de presă al IPJ Arad.

 

Motivul omorului: jaful



Surse din rândul anchetatorilor au declarat că femeia locuia singură şi ar fi fost ucisă în timpul unui jaf. Ea a fost lovită cu un corp contondent, iar din locuinţă au dispărut bijuterii şi un telefon mobil. Familia victimei nu a putut stabili deocamdată dacă s-au mai furat şi alte lucruri din locuinţă.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar pentru omor şi tâlhărie calificată, iar anchetatorii afirmă că au un cerc de suspecţi, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel