Sebi, copilul de 7 ani dispărut în ianuarie, a fost găsit mort. Unde era ascuns trupul băiatului

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cadavru de mici dimensiuni a fost găsit în apropiere de localitatea arădeană Vânători. Ciobanul care l-a găsit este convins că este Sebastian Corbei, băieţelul de 7 ani dispărut pe 9 ianuarie, deoarece îmbrăcămintea este identică cu ceea ce purta copilul când a fost văzut ultima dată.

Un cioban a sunat la poliţie şi a spus că a găsit un cadavru de mici dimensiuni, al unui copil care avea haine asemănătoare cu ceea ce purta Sebi în ultima zi în care a fost văzut, potrivit Antena 3. Cadavrul se afla într-un stufăriş dens la marginea unei zone împădurite. Poliţia transmite că urmează autopsia pentru a stabili cu adevărat identitatea cadavrului, găsit la 10-12 km de locul în care a dispărut copilul de 7 ani.

"Un apel la 112 a sesizat poliţiştii despre prezenţa unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp între localităţile Mişca şi Vânători. Colegii de la Serviciul Investigaţii Criminale, împreună cu procurorul criminalist, sunt la faţa locului. Cadavrul urmează a fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea autopsiei şi identificare", a anunţat IPJ Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că se merge pe ipoteza că este cadavrul lui Sebastian Corbei, însă doar prin teste ADN ar urma să fie confirmată sau infirmată această variantă. În zonă nu a fost dat dispărut alt copil.

 

Sebi a dispărut pe 9 ianuarie



Sebastian Corbei a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16,30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19,00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă.

Pe parcursul unei luni, la căutările organizate de autorităţi, care au avut loc pe uscat şi în ape pe o rază de până la 30 de kilometri de casa copilului, au participat sute de persoane, respectiv poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pădurari şi voluntari. Au fost folosite numeroase echipamente, dar şi drone, un elicopter, câini de urmă, sonare şi maşini de teren.

În ultima săptămână a căutărilor, oprite în 9 februarie, forţele din judeţul Arad au fost sprijinite de specialişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Criminalistică Bucureşti, care a adus în zonă un laborator criminalistic mobil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel