Se lansează TikTok Music. O concurență serioasă pentru servicii precum Spotify, Tidal sau Youtube Music

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

TikTok Music va fi noua funcție a rețelei de socializare, care se dorește a fi o concurență serioasă pentru servicii precum Spotify. Tidal sau Youtube Music.

Proprietarul TikTok a obţinut un brevet pentru TikTok Music, informează Știrile PRO TV. ByteDance, compania chineză care deţine TikTok, a aplicat şi a obţinut drepturile de folosire, primit deocamdată în Australia şi Statele Unite. Acestea ar fi primele regiuni în care serviciul urmează să fie disponibil, potrivit news.ro.

Descrierea care însoţeşte brevetul vorbeşte despre un serviciu de streaming pentru muzică şi video, cu funcţii de redare, partajare şi download, dar şi cu posibilitatea chatului.

Din descriere, pare să fie vorba de un serviciu de streaming muzical, dar care, în plus faţă de serviciile actuale, să ofere abilităţi de platformă socială precum opţiunile de comunicare între utilizatori pe seama muzicii ascultate.

Rămâne de văzut dacă viitorul serviciu va face parte din TikTok sau va fi lansat ca o aplicaţie separată. Prima variantă ar avea mai mult sens pentru rețeaua de socializare care deja ameninţă supremaţia Facebook şi Instagram.

ByteDance deţine deja o aplicaţie de streaming, numită Resso, dar care este disponibilă doar în India, Indonezia şi Brazilia. Există posibilitatea ca aceasta să fie folosită ca bază de construcţie a viitorul serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel