Se ascut SĂBIILE în războiul dintre Teodorovici și Fifor: „Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu ... în cap“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor - fostul secretar general al social-democraților, continuă războiul politic de la distanţă și își trimit „epistole“ prin intermediul Facebook.

După ce Teodorovici l-a numit "şobolan" pe Fifor, fostul ministru al Apărării i-a răspuns dur fostului ministru al Finanţelor: „Cand narcisismul devine patologic, bichonul incepe sa se creada pitbull... umfla pieptul, isi flutura narile si se tot admira in oglinda. Mama, mama ce voinic!“, scria acesta pe Facebook.

Teodorovici nu se lasă mai prejos și parează cu o nouămpostare ironică la adresa colegului său de partid: „Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganță, autosuficiență și, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate“, scrie Eugen Teodorvici pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru de Finanțe îi reproșează colegului său de partid că a renunțat prea repede la lupta pentru echipa sa: „Pasul în spate nu trebuie făcut doar ca să facă alții, și mai perdanți, un pas înainte!“.

Citește și: Eugen Teodorovici: „L-am făcut șobolan pe Fifor! Voiam să îi dau o lecție! Spre norocul lui nu l-am găsit”

„Dar aș putea să-i spun lui Șobi că, indiferent de doza asumată din toate cele ce mi-au fost atribuite de el cu multă generozitate, apreciez că a avut decența de a nu le include exact pe cele pe care le-am respins întotdeauna cu fermitate: lașitatea și prostia.

Pentru că, Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană! Și pentru că nu este nimic condamnabil în a acționa cu bărbăție și curaj atunci când alții, mai puțin rezistenți, preferă noncombatul. Pentru că eu am o altă înțelegere a expresiilor "a-ți asuma un eșec" și "a face un pas în spate după o înfrângere", care în niciun caz nu înseamnă renunțare și umilință.

Pentru că, Șobi, eșecul nu este al meu sau al candidatului Dăncilă, eșecul este al PSD, iar pasul în spate nu trebuie făcut doar ca să facă alții, și mai perdanți, un pas înainte! Așa că, Șobi, dacă nu ai înțeles asta, vei afla că sunt mai multe căi în viață pentru a ajunge, uneori, la același deznodământ...atât pentru capul plecat, cât și pentru cel drept. E strict o chestiune de alegere!“, notează Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel