Scrisoare sfâșietoare către Moș Crăciun a fetiței crescută de bunică, cu mama plecată în străinătate: "Fă-o pe mama să sune, măcar atât!"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Scrisoare sfâșietoare către Moș Crăciun a fetiței crescută de bunică, cu mama plecată în străinătate: "Fă-o pe mama să sune, măcar atât!"
Scrisoare sfâșietoare către Moș Crăciun a fetiței crescută de bunică, cu mama plecată în străinătate: "Fă-o pe mama să sune, măcar atât!"

Aida, o fetiță de doar 13 ani, i-a scris, cu îndoială, lui Moș Crăciun. Nu vrea cadouri, cere doar zile pentru bunica sa, care a crescut-o de la 7 ani. „Vreau să te rog doar să îi faci să înțeleagă pe toți părinții din lumea asta că un copil are nevoie de iubirea lor“, îi mai cere Aida Moșului.

Nicoleta I., președinta Asociației Givie and Help, primit o scrisoare absolut sfâșietoare de la Aida, o fetiță de 13 ani. Micuța i-a scris o scrisoare lui Moș Crăciun, dar nu i-a cerut niciun cadou. 

Crescută de bunică de când avea doar 7 ani, după ce mama ei a plecat în străinătate, Aida vrea doar sănătate pentru bunica ei, ca să o poată vedea mare și îndeplinindu-și visul de a deveni avocată. Și îi mai cere Moșului un lucru: „Vreau să te rog doar să îi faci să înțeleagă pe toți părinții din lumea asta că un copil are nevoie de iubirea lor“.

Scrisoare sfâșietoare către Moș Crăciun a fetiței crescută de bunică, cu mama plecată în străinătate

 

„Dragă Moș Crăciun

Numele meu este Aida. 

Am 13 ani și la vârsta mea nu ar mai trebui să cred în Moș Crăciun. Nici eu nu știu dacă cred în bătrânelul simpatic cu barbă albă su doar în magi pe care el o transmite.

Nu îți cer nimic, ceea ce eu îmi doresc, nimeni nu îmi poate da.

Să îți spun despre mine: Sunt crescută de mamaia de la vârsta de șapte ani.

Mama a plecat la muncă în străinătate. Un an a ținut legătura cu noi, apoi din ce în ce mai rar.

Am aflat că mai am o surioară, dar nu am văzut-o niciodată. Învăț foarte bine și vreau să devin avocat și să lupt pentru drepturile copiilor ca mine. Mamaia îmi oferă toată dragostea ei, nu îmi trebuie nimic mai mult.

Mi-a spus că mă cheamă Aida pentru că Mamei îi plăcea opera.

Vezi de ce nu îți cer nimic? Pentru că pe mama nu o poți face să mă iubească...

Totuși îți cer ceva: zile multe pentru mamaia. Să o pot face mândră de mine.

Nu îți las nicio adresă pentru că ce îmi doresc eu nu poate veni într-un pachet.

Vreau să te rog doar să îi faci să înțeleagă pe toți părinții din lumea asta că un copil are nevoie de iubirea lor.

Și eu am nevoie, dar mamaia îmi dă destulă iubire, poate mai multă decât mi-ar fi dat mama... și eu totuși am nevoie de iubirea ei. 

Despre tata nu știu nimic, nici mamaia nu știe.

Dragă Moșule, dacă poți, fă-o pe mama să mă sune, măcar atât.

Mulțumesc,

Aida“

Scrisoarea Aidei nu a rămas fără răspuns. Deși nu a cerut nimic, în contul asociației s-a strâns o sumă de bani pentru ca Aida și bunica ei să facă față cheltuielilor de sărbători, dar și un telefon, unde, poate, mama Aidei ar putea să o sune...

 

2. -imagine fara descriere- (aida-scrisoare-mos.png)

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel