Scrisoare impresionantă primită de Ștefan Mandachi: "Mi s-a făcut pielea de găină când am citit" - FOTO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a primit o donație și o scrisoare emoționantă, pe care a publicat-o imediat pe Facebook. "Mi s-a făcut pielea de găină", a scris el în mesajul distribuit masiv pe rețelele de socializare.

"Eroii mei de la livrări au primit o scrisoare:

'Sunt un om simplu, nu am card, nu cunosc tehnologia voastră, internetul. Am încredere în tot ce reprezintă Ștefan și oamenii lui. Deci cei 10 euro îi înmânez aici. Mă rog să fiți sănătoși!'

Mie mi s-a făcut pielea de găină când am citit! Pentru oameni ca el stau cu ochii în patru toată ziua după achiziții și oferte! Facem treabă bună împreună!

Nu s-a semnat. Așa rău îmi pare că n-am cum să-i mulțumesc... dar dacă vede cineva și-l știe, vreau să-i înmânez personal certificatul de proprietar la autostrada LUI!

Ăsta a fost un fel de "share" de la el. Poate ne ajutați cu un share pe www.1cm.ro", scrie Ștefan Mandachi pe contul său de Facebook.

FOTO

 (w670)

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a lansat site-ul 1cm.ro prin care doritorii pot să "cumpere", contra a 10 euro, câte un centimetru din miniautostrada construită ca protest față de nepăsarea autorităților. Până acum, s-au strâns peste 750.000 de euro, bani care vor ajunge la Societatea de Cruce Roșie, Filiala Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel