Scoţia. Tragedie greu de imaginat. Fetița a murit în casă, iar mama ieşise în oraș să se distreze

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
ambulanta_scotia
ambulanta_scotia

O fetiţă din Scoția în vârstă de 13 ani a murit după ce mama sa a lăsat-o singură în casă şi a plecat să se distreze într-un pub. Fata a făcut peritonită, în urma unui ulcer perforat, scrie BBC, citat de Mediafax.

 

Când mama s-a întors acasă, împreună cu un bărbat, a văzut-o prăbușită pe copilă pe canapea, dar a mers la frigider și și-a luat de băut, iar apoi a ieșit afară pentru că „era vremea frumoasă”.  Autorităţile au aflat că fetița, Robyn, a fost neglijată de mama sa în ultimul timp, deşi a tot cerut ajutor. Nu primea de mâncare, era încuiată în casă şi nici nu a fost dusă la spital atunci când avea nevoie. Sunt câteva dintre acuzaţiile care i se aduc acum mamei, Sharon Goldie, în vârstă de 45 de ani.

Vecinii au spus că fata era „slabă, murdară şi neîngrijită”. Robyn a trăit cu mama sa până la patru ani, apoi a fost crescută de bunică, dar în 2017 s-a mutat din nou cu mama ei. Asistenţii sociali îi monitorizau cazul şi ştiau că nu este îngrijită aşa cum trebuie. Mama obişnuia să bea şi să consume substanţe halucinogene. În 2003, ea a fost internată pentru probleme psihice, dar a încetat să-şi mai ia medicamentele.  În faţa instanţei, mama a pledat „vinovat” şi a fost acuzată de neglijenţă.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel