Scandal în direct la Realitatea TV. Buzatu, către Marinela Mititelu: "Veniţi să faceți WC-urile !"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea noului an şcolar, unităţile de învăţământ sunt tot nepregătite, cele mai multe având încă WC-ul în curte. Asta nu pare să îi impresioneze pe guvernanţi, care aruncă vina dintr-o parte într-alta.

Numai în judeţul Vaslui sunt 137 de şcoli cu WC în curte. Într-o intervenţie la emisiunea "Casa Poporului", de la Realitatea TV, președintele Consiliului Județean Vaslui a încercat să aducă diverse explicaţii, apoi să arunce săgeţi către moderatorul emisiunii.

"Ce să facem? Mai întâi şi mai întâi trebuie să utilizăm cum trebuie toaletele din curtea şcolii. Dar ar trebui să ştie că trebuie să asigure aceste unităţi să nu se petreacă accidente", a spus Dumitru Buzatu, la Realitatea TV.

Marinela Mititelu i-a amintit de cazul copilului din Iaşi, care a murit după ce a căzut în fosa septică a unităţii de învăţământ şi i-a spus ministrului că aceste toalete în curtea şcolilor sunt capcane ale morţii. Răspunsul lui Dumitru Buzatu:

"Doamnă Mititelu, lăsaţi ideologia! Nu sunt capcane ale morţii. Sunt grupuri sanitare pentru care noi am transmis UAT-urilor, Unitpţilor Adminsitrativ-Tertoriale, să ia toate măsurile pentru a avea asigurate, pentru a nu se mai întâmpla accidente.

Marinela Mititelu: Care e legătura cu ideologia? V-am întrebat ceva concret: Ce faceţi cu aceste şcoli? Aveţi 137...

Dumitru Buzatu: Eu vă răspund concret, dar dvs. mă luaţi cu stereotipii şi eu nu am timpul şi nici răbdarea să ascult aceste stereotipii.

Marinela Mititelu: Nu vă iau nici cu stereotipii, nici cu ideologii. Vă întreb, din aceste 137 de şcoli, câte veţi avea puse la punct?

Dumitru Buzatu: Veniţi dvs. şi le faceţi dacă nu ascultaţi ce vă spun eu!

Marinela Mititelu: Nu aveţi bani sau de ce?

Dumitru Buzatu: Avem banii care au fost alocaţi. Ceea ce ce lipseşte, în cea mai mare parte, e capacitatea de lucru. Pentru că am stricat societăţile comerciale pe vremea guvernării domnului Băsescu, i-am băgat la puşcărie pe antreprenori şi acum aşteptăm să facem construcţiile cu bagheta magică!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel