Schimbări la Twitter. Elon Musk a făcut astăzi anunțul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Elon Musk, noul proprietar al Twitter, anunţă că platforma va permite în curând ataşarea unor texte mai lungi şi a precizat că va da detalii în următoarele două săptămâni despre noile schimbări.  

„Twitter va adăuga în curând posibilitatea de a ataşa texte mai lungi la tweet-uri, punând capăt absurdităţii capturilor de ecran”, a scris Elon Musk pe Twitter. 

Acesta a precizat că decizia va fi urmată de „monetizarea creatorilor pentru toate formele de conţinut”. 

Răspunzând unor comentarii, potrivit Știrile PRO TV, Musk a precizat că va da detalii despre această decizie în următoarele două săptămâni.  

 

Vezi și 

 

Joe Biden îl atacă pe Elon Musk: „A cumpărat o platformă de social media care împroaşcă minciuni în întreaga lume“

 

Preşedintele american Joe Biden a declarat vineri că, odată cu achiziţionarea Twitter, miliardarul Elon Musk a cumpărat o platformă de social media care împroaşcă minciuni în întreaga lume, transmite Reuters.

Twitter a concediat vineri jumătate din angajaţii săi, dar a anunţat că nu a redus în aceeaşi proporţie personalul din cadrul echipei responsabile cu prevenirea răspândirii dezinformării, în contextul în care multe companii şi-au suspendat publicitatea din cauza preocupărilor referitoare la moderarea conţinutului.

''Iar acum, despre ceea ce ne îngrijorează pe toţi: Elon Musk se duce şi cumpără o companie care trimite - care împroaşcă minciuni în întreaga lume... Nu mai există editori (de conţinut) în America. Nu mai există editori. Vă aşteptaţi ca nişte copii să priceapă care este miza?', a declarat Biden la un eveniment de strângere de fonduri.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, le-a declarat anterior ziariştilor că Biden a fost foarte clar în legătură cu nevoia de a reduce discursul motivat de ură şi dezinformarea.

''Această convingere este valabilă şi pentru Twitter, este valabilă şi pentru Facebook şi pentru orice alte platforme de social media unde utilizatorii pot răspândi dezinformare'', a declarat ea.

Elon Musk a promis că va favoriza libertatea de exprimare în detrimentul a ceea ce el consideră a fi politicile excesive de moderare a conţinuturilor practicate de reţeaua de socializare, acuzată până în prezent că a cenzurat astfel opinii conservatoare, inclusiv prin suspendarea contului fostului preşedinte republican american Donald Trump, potrivit Agerpres.

Cu puțin timp înainte ca vestea achiziției sale să apară săptămâna trecută, Musk a scris o scrisoare deschisă în care încerca să îi liniștească pe agenții de publicitate că nu dorește ca rețeaua socială să devină un "infern al tuturor".

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel