Scene șocante în ambulanță: Un angajat a fost înjunghiat de pacientul pe care îl transporta

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen chiar de pacientul pe care îl transporta.

 

 

Ambulanțierul a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen de pacientul de 78 de ani pe care îl transporta, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al SAJ, Mihai Polinschi.

Potrivit acestuia, agresiunea s-a produs când pacientul, aflat pe targă, a fost predat de către echipajul ambulanţei la căminul de bătrâni în care era internat.

Bărbatul este acum internat în spital, după ce a fost înjunghiat de pacientul aflat pe targă.

"Va sta sub urmărire câteva zile, a fost înjunghiat în abdomenul inferior, nu i-a pus viaţa în pericol, dar putea fi mult mai rău. Agresorul l-a înjurat pe ambulanţier şi apoi l-a atacat cu un obiect ascuţit. Pacientul a reacţionat în momentul în care i s-au eliberat curelele de la targa pe care se afla. Are o cicatrice post operatorie şi este diagnosticat cu demenţă", a spus Mihai Polinschi.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru aflarea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea, scrie Agerpres.

 

Român, înjunghiat în timp ce dormea, de un om al străzii pe care l-a primit în casă. Criminalul s-a ascuns în fântână

 

Un caz la fel de șocant a avut loc recent, cu un român în vârstă de 58 de ani, din județul Bacău, care a fost înjughiat de un om al străzii, de care i se făcuse milă și pe care îl lăsase să stea în locuința sa. 

Bărbatul de 58 de ani a fost înjughiat de omul străzii, iar în prezent, acesta se află în stare gravă la spital, scrie ȘtirileProtv. Din primele cercetări, se pare că străinul, un om al străzii, l-a înjunghiat în somn, în propria casă.

Gazda îi oferise mâncare și adăpost peste noapte, însă atacatorul a reacționat violent. Momentan, nu este cunoscut motivul care l-a determinat pe omul străzii să acționeze în acest mod.

Victima a fost lovită de șapte ori. Cu toate acestea, bărbatul a avut puterea să ceară ajutor soției sale și ginerelui, care erau în altă parte a casei. Soția sa a fost cea care a sunat la 112, iar bărbatul a ajuns imediat în sala de operații.

Cât despre agresor, acesta a fugit din casă, urmărit de rudele victimei. După câteva sute de metri, a vrut să se ascundă într-o fântână, însă aceasta avea 20 de metri adâncime. Astfel că, atacatorul s-a rănit grav, după ce a sărit înăuntru.

Bărbatul de 37 de ani are un traumatism puternic la coloana vertebrală și ar putea rămâne paralizat, spun medicii, relatează ȘtirileProtv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel