Scene de groază într-o casă din Corbu. O tânără a fost violată, iar tatăl, înjunghiat în timp de o apăra de agresor

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

O fată de 20 ani, din Corbu, a fost violată de o persoană, care a intrat în casă, în jurul orelor 4:00 dimineața. Aceeași persoană l-a înjunghiat și pe tatăl fetei, care a decedat. Autorul purta cagulă. Acum este căutat de polițiștii care au demarat o anchetă. 

Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini. Fata de 20 a fost violată și transportată la spital, ceilalți doi copii au reușit să scape nevătămați, transmite Digi24.ro

Vezi și: Ministrul Bode, prima reacție după crima și violul de la Corbu: „Avem un cerc de suspecți. În câteva ore suspectul va fi reținut“

Persoana omorâtă, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită cu o mână amputată, tăiat la gât. Oamenii din Corbu spun că la mijloc ar fi fost vorba de o reglare de conturi. 

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 iulie, în jurul orei 04.00, fiica în vârstă de 20 de ani a sunat la numărul unic de urgență 112 și a reclamat că un bărbat cu cagulă ar fi intrat în casă peste ei, în toiul nopții. Pe ea ar fi violat-o, iar pe tatăl ei l-a înjunghiat, ceea ce a dus la decesul lui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel