Scenariu bombă din Parlament: PSD-ALDE se rupe. Dragnea vrea să-l lucreze pe Tăriceanu

Narcis Popa |
Data publicării:

Tensiunile PSD-ALDE din ultima perioadă par a avea un final sumbru pentru actuala coaliție de guvernare. În Parlament circulă deja zvonul că ruperea coaliției este deja inevitabilă, iar Liviu Dragnea a început negocierile pentru a "fura" cât mai mulți parlamentari de la ALDE. 

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că actuala coaliţie de guvernare este pe cale să se rupă, fiind ''ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulţi parlamentari''.

''Se rupe guvernarea PSD-ALDE. E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulţi parlamentari. Totul e ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără. E mare deranj în cea mai toxică coaliţie care guvernează astăzi ţara. S-au înecat în propria minciună. Protocoale, protocoale şi, când colo, naşul protocoalelor între servicii şi parchete e însuşi Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu'', a scris sâmbătă Tomac pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel