Scandal la conferința susținută de Raed Arafat. Jurnalistă: „Mi se ia microfonul cu forța din mână!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O jurnalistă a adresat o întrebare șefului DSU, Raed Arafat, acuzând apoi că i s-ar lua microfonul cu forța din mână din cauza întrebării care viza situația de la Gorj.

Discuțiile au venit în contextul în care Ministrul Sănătăţii a demis-o pe directoarea Direcţiei de Sănătate Publice Gorj, Carmen Ivanov, pentru gestionarea defectuoasă a situaţiei medicale din judeţ. Ea ar fi dat informaţii false privind carantina în urma cazului confirmat de coronavirus. Decizia a fost luată în timpul videoconferinţei care a avut loc la Ministerul Sănătăţii, cu toţi şefii DSP-urilor din ţară.

Raed Arafat: „Am văzut astăzi o publicare despre o discuție pe care o neagă Spitalul Matei Balș despre discuții între medici că nu au ce le trebuie și că se deplasează printre pacienți și așa mai departe. Colegii o neagă, spun că e o discuție falsă. Când vii cu astfel de informații să vii și cu sursa lor... Normal că a arunca în piață o chestie și să acuzi personalul din sistemul sanitar în timpul unei situații de urgență că nu își face treaba este un lucru extrem de periculos și poate să destabilizeze tot ce facem acum. (...)“

Nelu Tătaru: Decizia Ministrul sănătății este luată în urma unor verificări în timpul videoconferinței care au dovedit că informațiile noastre nu corespundeau cu cele de la nivelul județului Gorj.

Reporter: „Domnule Arafat, totuși vorbim despre o situație destul de gravă la Gorj, dumneavoastră comunicați aici că sunt oameni în caranatină și acolo nici măcar nu există centru de carantină“.

Arafat: „Vă rog, dumnevoastră o caracterizați drept o situație gravă. Stați să vedem ce zice Ministerul Sănătății.

Reporter: „Ce faceți, ce faceți? Mi se ia microfonul cu forța din mână“.

Arafat: „Doamnă, nu se ia niciun microfon în forță, dar haideți să lăsăm situația așa. Dumneavoastră caracterizați o situație gravă. Lăsați corpul de control să vadă care este situași și o să vă zică. Dacă începem acum să atacăm personalul care lucrează, în curând nu vom avea personal care lucrează. Deci mare atenție cum prezentăm problemele până nu sunt verificate“, a conchis Raed Arafat.

[citeste si]

 

 

„Domnule Arafat, vorbim despre o situație destul de gravă

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel