Scandal la audierea ministrului Violeta Alexandru: „DGA-ul nu l-ați adus?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

De la ora 15.00, Violeta Alexandru, ministrul propus pentru portofoliul Muncii, este audită de comisiile parlamentare de specialitate. Ca și la audierile precedente, audierea sa nu a fost lipsită de incidente.

Violeta Alexandru a venit la audierile de astăzi cu un carton pe care scria „Nu tăiam pensii. Nu tăiem salarii”.

Violeta Alexandru: „Am adus și cartonul care știți că mă sprijină la a face lucrurile cât mai clare cu putință. Aplicăm legea. Banii sunt prevăzuți în Buget (n.r. pentru pensii și salarii).

Adrian Solomon (n.r. deputat PSD, preşedintele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială): „DGA-ul nu l-ați adus doamnă?“

Violeta Alexandru: „Mă jigniți, domnule președinte și este foarte urât cum faceți, domnule Solomon! Prin urmare mă ajut și prin a vă transmite și sub formă grafică faptul că legea în vigoare se aplică. Banii sunt prevăzuți în Buget. Orice întrebare care se repetă pe această temă nu face decât să inducă în populație o stare de tensiune și de îngrijorare cum că nu ar fi așa lucrurile. Repetând întrebarea sugerați că aș ascunde vreun răspuns. Nu. Răspunsul este acesta pe care l-am dat și data trecută: banii sunt prevăzuți în buget“.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel