SCANDAL între Băsescu şi Lazarus, în DIRECT. Băsescu a părăsit STUDIOUL: "Nu poți fi și OM?!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Scandal monstru între Luis Lazarus şi Traian Băsescu, în studioul România TV în timp ce fostul jurnalist de la OTV prezenta câteva date privind persoanele dispărute în perioada în care Băsescu era preşedinte. Discuţia a degenerat până în punctul în care fostul şef de stat a plecat din emisiune.

Redăm, mai jos, dialogul dintre cei doi protagonişti:

Luis Lazarus: Domnul președinte, care este de față acum cu noi, să nu uite că aşa cum unii au desfiinţat DGIPI, aşa domnia sa a desfiinţat SIPA. Şi să nu uite că în 2007, când a dispărut Elodia, eu am verificat toate acele statistici ale Ministerului de Interne și erau mii de persoane dispărute în 2007. Iar în 2012, tot în mandatul domnului președinte Băsescu, a fost dosarul DIICOT cu cele 20 de eleve care au fost scoase la produs, șantajate de clanurile interlope şi obligate prin ameninţarea că se vor da imaginile pe televizoare.

Traian Băsescu: Numai o clipă, că văd că Lazarus își face numărul.

Luis Lazarus: Nu-mi fac numărul, astea sunt statisticile.

Traian Băsescu: Prin 2012 au fost condamnați cei din dosarul cu elevele.

Luis Lazarus: Păi, nu s-a întâmplat în timpul mandatelor dvs, domnule preşedinte?

Traian Băsescu: După mintea dumneavostră, ce trebuie să fac? Să stau și să văd ce face fiecare adolescentă?

Luis Lazarus: Alea au fost răpite, sechestrate, violate, şantajate și livrate americanilor de la Deveselu. Dumneavoastră nu știți de dosarul acela?

Traian Băsescu: Nu știu!

Luis Lazarus: Îmi pare rău. Nu ar fi prima dată când nu știți ceva.

Traian Băsescu: Le știți dumneavoastră pe toate. (...) Lazarus, ești atât de mărunt pentru subiectul ăsta, încerci să faci o joacă politică, când discutăm un subiect atât de grav. Nu poți fi și om?!

Luis Lazarus: Dar dumneavoastră puteți fi om? Sau faceți iar circul ăla cu Stolojan, când l-aţi tras pe bară ca să candidaţi dvs. Că văd că iar plângeți la televizor.

Traian Băsescu: Vă doresc o seară plăcută"

Lazarus a insistat pe acest subiect şi pe arestarea fratelui fostului preşedinte, moment în care Traian Băsescu s-a pregătit deja să plece din studio.

Luis Lazarus: De ce nu mai stați, domnule președinte, poate vorbim și de 100 de NUP date lui Bercea Mondial. De ce nu staţi să discutaţi cu noi? De clanurile care isi făceau numărul în mandatul dumneavoastra mai știți?

Traian Băsescu: Nu ţi-e ruşine să minţi?

Luis Lazarus: Câte NUP-uri a luat Bercea Mondial?

Traian Băsescu: De unde să ştiu știu.

Luis Lazarus: Dar de fratele dumneavoastră știți? A avut vreo problemă?

Traian Băsescu: A avut și a făcut pușcărie! Cum tu ai scăpat de păşcărie şi trebuia să o faci. De fapt îl încurajaţi pe Lazarus neluându-i emisia. Lăsaţu un derbedeu să intre pe post".

Moderatoarea emisiunii l-a ameninţat în repetate rânduri pe Lazarus că îi tare emisia, până când Traian Băsescu a părăsit platoul, iar discuţia a fost mutată către Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel