Român mort în urma unui scandal monstru între 7 români, în plină stradă. Alți 2 români, grav răniți

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

 Polițiștii din Tulcea au intervenit sâmbătă pe o stradă din orașul Babadag, unde a izbucnit un scandal în care au fost implicați șapte bărbați. Unul dintre ei a murit, iar alți doi au fost răniți și au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii din Babadag au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din oraș are loc un conflict între mai multe persoane.

Ajunși la fata locului, polițiștii au identificat persoanele implicate in altercație. Este vorba de șapte bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate, între care ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal.

Român mort în urma unui scandal monstru între 7 români

 

În urma conflictului a rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din orașul Babadag și rănirea altor doi bărbați, de 22 și 30 de ani, care au fost transportați la spital.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Reprezentanții IPJ Tulcea susțin că, pentru prevenirea escaladării conflictului, la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul IJJ Tulcea. Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, au transmis polițiștii, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel