Scandal în toiul nopții pe aeroport. Mai mulți români care trebuiau să zboare spre Londra au aflat că s-a suspendat cursa

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În noaptea de joi spre vineri, mai multe persoane din județul Neamț au venit pe Aeroportul Internațional Iași pentru a se îmbarca în avionul care trebuia să-i ducă la muncă în Londra. La ora 3.00 când au ajuns în aerogara ieșeană, cu 3 ore înainte de decolare, conform noilor prevederi, oamenilor li s-a spus că zborul a fost anulat.

Oamenii au făcut scandal și au adresat injurii conducerii Aeroportului Internațional Iași, pentru că nu au fost anunțați de suspendarea zborului, relatează bzi.ro. Pentru a ajunge la timp în Iași, la Aeroport, oamenii au plecat de acasă în miezul nopții.

Suspedarea zborurilor a fost anunțată de către reprezentanții Guvernului, aproape de miezul nopții, iar compania aeriană care efectua zborul i-a anunțat pe călători după ora 3.00. Astăzi dimineață, 60 de persoane trebuiau să plece cu avionul spre Londra, la ora 6.00, de pe Aeroportul Internațional Iași.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel