Scandal în sala de clasă: Un elev român a fost bătut la școală de un coleg. Poliţiştii au deschis dosar penal 

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un elev român de 15 ani dintr-o şcoală din județul Brăila a fost bătut de un coleg de clasă, incident care a fost filmat de un alt elev.

 

Potrivit IPJ Brăila, elevul de 15 ani, dintr-o şcoală din comuna Măxineni, a fost bătut de un coleg de clasă, incident care a fost filmat de un alt elev, în cauză fiind deschis dosar penal pentru lovire.

"În urma apariţiei în spaţiul public al unor imagini video în care un elev ar fi lovit de un alt coleg, la şcoala din localitatea Măxineni, precizăm faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate, totodată, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul ar fi avut loc în data de 10 decembrie, într-o pauză, când un elev în vârstă de 14 ani, din comuna Măxineni, l-ar fi lovit pe un coleg, în vârstă de 15 ani, din satul Latinu", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila, scrie Agerpres. În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, a fost deschis deja un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Părinţii minorului agresat au anunţat public că vor depune plângere la poliţie, iar consiliul profesoral din unitatea de învâţământ a anunțat că se va întruni pentru a stabili sancţiunile care se vor aplica în acest caz, informează Agerpres.

 

Elev român, bătut în curtea școlii de familia unui alt elev cu care avusese o altercație. Tânărul a ajuns la spital

 

În urmă cu câteva săptămâni, un alt elev a fost victima unei agresiuni la școală. Băiatul, în vârstă de 17 ani, a fost bătut în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin de familia unui alt elev. Cei doi liceeni au avut anterior o altercație.

Incientul a avut loc miercuri, 8 decembrie, în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin, unde adolescentul a fost agresat de familia unui alt elev, scrie Mediafax. Cei doi liceeni au avut anterior o altercație.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați de un adolescent de 16 ani, elev la un liceu din Drobeta-Turnu Severin, cu privire la faptul că pe terenul de sport al școlii, un alt elev este agresat de mai multe persoane.

Astfel, în urma acestui apel, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în pauză, între doi elevi de 17 și 15 ani au existat discuții contradictorii, iar în final, elevul de 15 ani l-a agresat pe cel de 17 ani.

Tânărul agresat și-a sunat părinții și i-a anunțat despre incident. „La scurt timp în incinta liceului au pătruns membrii de familie ai acestuia: tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani, și mama, o femeie de 47 de ani. Cele trei persoane l-au agresat pe elevul de 15 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis Poliția Mehedinți.

Potrivit polițiștilor, cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cele trei persoane care l-au bătut pe adolescent, au fost reținute pentru 24 de ore, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel