Elev român, bătut în curtea școlii de familia unui alt elev cu care avusese o altercație. Tânărul a ajuns la spital

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un elev român, în vârstă de 17 ani, a fost bătut în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin de familia unui alt elev. Cei doi liceeni au avut anterior o altercație.

Incientul a avut loc miercuri, 8 decembrie, în curtea unui liceu din Drobeta-Turnu Severin, unde adolescentul a fost agresat de familia unui alt elev, scrie Mediafax. Cei doi liceeni au avut anterior o altercație.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați de un adolescent de 16 ani, elev la un liceu din Drobeta-Turnu Severin, cu privire la faptul că pe terenul de sport al școlii, un alt elev este agresat de mai multe persoane.

Astfel, în urma acestui apel, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în pauză, între doi elevi de 17 și 15 ani au existat discuții contradictorii, iar în final, elevul de 15 ani l-a agresat pe cel de 17 ani.

Tânărul agresat și-a sunat părinții și i-a anunțat despre incident. „La scurt timp în incinta liceului au pătruns membrii de familie ai acestuia: tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani, și mama, o femeie de 47 de ani. Cele trei persoane l-au agresat pe elevul de 15 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis Poliția Mehedinți.

Potrivit polițiștilor, cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cele trei persoane care l-au bătut pe adolescent, au fost reținute pentru 24 de ore, informează Mediafax.

 

Un băieţel de 12 ani, hărţuit de colegii de clasă, şi-a pus capăt zilelor. Mama, în stare de șoc: "I s-a spus că va merge în iad"

 

Un alt caz asemănător, cu un final tragic, a avut loc recent, când un băiat de 12 ani s-a sinucis, la sfârșitul lunii noiembrie, după ce a fost agresat de colegii de clasă, care l-au tachinat că va merge în iad pentru că nu îi plac fetele, povestesc părinții micuțului. 

Tragedia s-a petrecut în Tennessee, SUA. Băiețelul, care și-a luat viața pe 28 noiembrie, a fost descris de părinții săi drept cineva care nu se temea să fie el însuși. ''Era liniștit, Era un suflet pașnic", a declarat mama lui, din Shelbyville, care a găsit corpul neînsuflețit al fiului ei în dormitorul său.

Ea a spus că băiatul, care urma școala gimnazială Cascade, a cântat la trombon într-o fanfară, îşi picta unghiile și îi plăcea să poarte roz. De asemenea, purta același pulover cu SpongeBob la cursuri aproape în fiecare zi.

Înainte de sinucidere, nu a dat impresia că a luat în serios hărțuirea. Colegii lui Eli l-au tachinat și l-au hărțuit pentru alegerile sale stilistice: ''I s-a spus că va merge în Iad. I-au zis asta destul de des'', relatează observatornews.ro

În timp ce Eli plângea uneori pentru ceea ce a îndurat, părinții lui au declarat că nu și-au dat seama în ce măsură a suferit traume. ''A fost cu adevărat abuziv'', a declarat tatăl său pentru WKRN-TV. După moartea fiului lor, familia s-a dedicat cauzei combaterii agresiunii asupra copiilor. De asemenea, a fost creată o campanie pe GoFundMe, conform Daily Mail.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel