Scandal cu topoare, provocat de mai multi adolescenți români. Totul ar fi pornit de la o mașină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Jandarmii au intervenit în Tulcea pentru a opri un scandal izbucnit între doi bărbați și un grup de adolescenți. Totul a început ce mai mulți tineri au mutat o mașină de pe trotuar pe stradă și înapoi, iar când li s-a atras atenția au amenințat doi bărbați cu topoare şi bâte. Minorii au fugit, iar când i-au căutat, cei doi bărbați au fost întâmpinați cu o bâtă.

 

Jandarmii tulceni au chemați, miercuri seară, să apleneze un scandal. Un bărbat care a declarat că, în timp ce era cu fratele său la o spălătorie auto din apropiere, a observat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, care depuneau eforturi să mute un autoturism, de pe trotuar pe partea carosabilă. După ce au reuşit să mute mașina pe drum, s-au răzgândit şi au mutat autoturismul din nou pe trotuar, relatează Mediafax.

Bărbatul i-a atenţionat să lase mașina în poziţia în care era, moment în care minorii au intrat în curtea unui imobil și au ieşit cu un topor şi mai multe bâte, ameninţând cu acte de violenţă şi distrugând două uşi de la o mașină. Apoi, minorii au aruncat toporul şi bâtele într-o curte din apropiere şi au fugit.

Unul dintre bărbaţi le-a povestit jandarmilor că a mers şi el la aceeaşi adresă, însă din curtea imobilului a ieşit un bărbat, care, de asemenea, avea o bâtă în mână, ameninţându-l cu acte de violenţă, susţinut de mai multe persoane care locuiau acolo.  „Persoanele în cauză nu au fost găsite la faţa locului şi nici în imediata apropiere a zonei respective, însă celor doi bărbaţi le-a fost adus la cunoştinţă termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei. Oamenii legii au identificat proprietarul autoturismului mutat de grupul de minori, acesta confirmând faptul că autoturismul lui a fost mutat într-o altă poziţie decât cea în care era parcat. De asemenea, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere, cercetările fiind continuate de organele competente”, arată Jandarmeria Tulcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel