Scandal cu săbii și cuțite de la o fată, în Vaslui. Șase persoane au fost reținute

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Scandal cu săbii și cuțite de la o fată, în Vaslui. Șase persoane au fost reținute
Scandal cu săbii și cuțite de la o fată, în Vaslui. Șase persoane au fost reținute

Șase persoane au fost reținute, miercuri, după scandalul cu săbii și cuțite din localitatea Băcești, când două familii s-au luat la bătaie cu săbii și cuțite. Polițiștii vasluieni au dispus reținerea a cinci bărbați și o femeie, în urma violențelor ce au avut loc în comuna Băcești.

"În urma probatoriului administrat în cauză, față de 6 persoane (cinci bărbați și o femeie) din localitățile Băcești(comuna Băcești) și Simila (comuna Zorleni), județul Vaslui, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Acestea au vârste cuprinse între 14 și 50 de ani. În cursul zilei de mâine, 27 mai a.c., persoanele reținute urmează a fi prezentate Judecătoriei Vaslui, cu propunerea dispunerii unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: tulburarea ordinii și liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere și amenințare", informează IPJ Vaslui, potrivit Vremeanoua.ro.

 

Au apărat onoarea unei fete

 

Trei persoane au ajuns la spital, după ce două familii s-au luat la bătaie cu săbii şi cuţite în plină stradă pentru a apăra onoarea fetei. Imaginile cu conflictul dintre cele două familii au fost filmate de camerele de supraveghere din zonă. 

Potrivit martorilor, tânărul român îndrăgostit, în vârstă de 14 ani, a fost reţinut de familia fetei pentru a fi trimis la judecată în faţa staborului țigănesc. La eveniment, a participat si familia tânărului român şi, la un moment dat, totul a degenerat într-un scandal, cu o luptă declanșată în plină stradă, cu săbii şi cuţite. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii și liniștii publice.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel