Șase muncitori morți, în urma unei scurgeri de azot lichid la un abator

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Șase persoane au murit joi, iar multe altele au fost duse la spital, după o scurgere accidentală de azot lichid la o fabrică de procesare a cărnii de pui din Gainesville, în statul american Georgia. Azotul lichid este o substanță chimică ce se folosește în instalațiile de refrigerare.

Cinci persoane au murit în fabrică, iar a șasea persoană a murit la spital. Zece alte persoane au fost duse la Urgență, iar trei erau în situație critică.

Accidentul de la Prime Pak Foods s-a petrecut în jurul orei 10:00 dimineața, iar când au venit pompierii, o mare parte dintre angajați fuseseră evacuați, dar mulți dintre ei aveau nevoie de îngrijiri medicale de urgență. 130 de angajați au fost luați cu autobuzul și duși într-o biserică din apropiere pentru a fi examinați.

De asemenea, cel puțin patru pompieri au fost duși la spital după ce au acuzat probleme respiratorii, relatează ABC News.

Deocamdată nu se știe care a fost cauza scurgerii de azot.

Lângă fabrică este și o școală elementară, iar elevii au fost ținuți înăuntru. De asemenea, șoseaua care trece prin fața fabricii și a școlii a fost închisă pe o distanță de 2,5 kilometri.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel