Salvini l-a sunat pe ucigașul moldoveanului: Alo? Te SUSȚINEM !

Matteo Salvini l-a sunat personal pe ucigașul moldoveanului pentru a-i transmite un mesaj. 

Vicepremierul italian și ministru de Interne, Matteo Salvini, l-a sunat personal pe ucigașul moldoveanului pentru a-i transmite un mesaj. 

În jurul prânzului, Salvini l-a sunat pe italian, pe numele său Fredy Pacini. Din păcate, el nu a reușit să vorbească cu Pacini, singura persoană care a răspuns la telefonul firmei fiinc avocatul afaceristului. Avocatul a fost cel care a povestit, miercuri seara, că Salvini a sunat la companie să-l caute pe Fredy Pacini, dar acesta din urmă nu s-a simțit în stare să vorbească. El i-a transmis prin avocat că va avea parte de toată susținerea. 

Un cetățean moldovean de 29 de ani a fost ucis de un italian, după ce a pătruns în firma sa de anvelope prin ruperea gratiilor. Italianul dormea acolo și a fost trezit de spargerea geamului. El își motivează crima prin faptul că a apăsat instinctiv pe trăgaci.

 Salvini a reacționat imediat, pe Facebook:

"Decretul Salvini, noua lege de autoapărare ajunge foarte curând în Parlament. Sunt alături de cei care se apără împotriva celor care intră cu violenţă în casă sau să jefuiască magazine pe timp de zi sau noapte. Sunt alături de cei care se apără în mod legitim pentru a-și proteja familiile, dar si pe ei înșiși. Sunt solidar cu comerciantul din Toscana care l-a împușcat pe cel care a dat 38 de spargeri în ultimele luni. Contați pe noi!".


Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

8 mar 2021, 07:27 in Știri
Horoscop, luni, 8 martie 2021

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy