"Să nu lași copilul să meargă în armată". Convorbirea unui ocupant rus cu soția sa, interceptată de serviciile ucrainene

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Să nu lași fiul să meargă în armată. Convorbirea unui ocupant rus cu soția sa, interceptată de serviciile ucrainene.
Să nu lași fiul să meargă în armată. Convorbirea unui ocupant rus cu soția sa, interceptată de serviciile ucrainene.

Invadatorii ruși înțeleg că pierd în fața Forțelor Armate ale Ucrainei, așa că discută cu cei dragi, cărora le dau unele sfaturi, raportează UNN cu referire la Serviciul de Securitate al Ucrainei.

 

 

 

Serviciul de Securitate al Ucrainei a interceptat conversația dintre un militar rus și soția sa.

- Cum se comporta cel mic?
- Da, nimic... i-a spus bunicii sale că are 6 ani și decide el singur totul.
- Fă în așa fel încât să nu se alăture armatei.
- Cum să fac asta?
- Fă totul ca să nu intre în armată! De îndată ce vor începe să-l sune, spunei-i mamei să ia legătura cu unchiul Gena. Spune-i să facă totul ca să nu fie luat în armată! Acesta este ultimul lucru pe care mi-l doresc!.

Citeste si: Masacrul din Bucea a afectat starea de spirit în negocieri, susține șeful echipei ucrainene de negociatori, Mihailo Podoleak

Ocupantul rus i-a spus soției sale spune că din unitatea sa au mai rămas 10 persoane, însă comandamentul nu vrea să-i retragă din Ucraina. El înțelege că Forțele Armate ale Ucrainei pur și simplu îi vor "doborî".

Anterior, s-a raportat că nemulțumirea față de înaltul comandament al Federației Ruse crește în rândul ocupanților ruși, care se revoltă. Într-una dintre conversațiile interceptate, ocupantul l-a numit pe președintele Rusiei un om de nimic.  

Vezi si: Masacru în gara Kramatorsk, bombardată de ruși cu rachete: cel puțin 30 de morți și 100 de răniți. Civilii așteptau trenul să plece

Cu o zi înainte, Kremlinul a recunoscut, pentru prima dată, de la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse că suferă pierderi semnificative în Ucraina. În același timp, agresorul rus justifică retragerea trupelor din regiunile Kiev și Cernihiv nu prin pierderile semnificative ale Rusiei în aceste regiuni, ci prin "bună voință". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel