"Să mori tu?" CTP continuă dialogul cu Mihai Șora, după replicile ACIDE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Conflictul dintre Cristian Tudor Popescu și Mihai Șora continuă pe facebook. Prin intermediul rețelei de socializare, cei doi și-au adresat replici acide. CTP: "Mă bucur că a primit cu umor antologic gluma ontologică a subsemnatului". Șora: ”Eei, dragii moșului, copilul răzgâiat îți mai dă un pumn și după ce l-ai sărutat pe frunte. " 

Disputa iscată zilele trecute între cei doi continuă pe facebook. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a postat un mesaj pe rețeaua de socializare în care i se adresează ironic filozofului. 

"O urare pentru domnul Șora 
Mă bucur că domnul Șora a primit cu umor antologic gluma ontologică a subsemnatului, conlocutor în limba română și conlocuitor al României cu domnia sa. Prin urmare, atașez celor spuse până acum o urare adresată admirabilului luptător pentru dreptate și democrație:
Să trăiască mult și bine după dispariția postului de televiziune Digi 24, ca să se poată bucura de ea." 

În replică, Mihai Șova spune că “Eei, dragii moșului, copilul răzgâiat îți mai dă un pumn și după ce l-ai sărutat pe frunte. Așa…, în loc de <>”. 

Conflictul dintre cei doi a apărut după ce Mihai Șora a spus că o televiziune care îl are ca invitat pe  „Altă Întrebare (Florin Iordache – n.red.) în fața românilor merită să dispară. “  În replică, CTP a afirmat “Să mori tu? Ă? Să mori tu? Eu sper că domnul Șora nu se va supăra, pentru că domnul Șora nu este bântuit de ” incapacitatea de a analiza lucid o situație, de a stabili relația de cauzalitate între fenomene”, cum suntem noi, eu, în cauză”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel