S-a întors din ITALIA în ROMÂNIA, ca să lucreze asistent medical. Încă este şomer

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

La mijlocul lunii martie a ales să se întoarcă din Italia, unde lucrase ca asistent medical, acasă, în România. Claudiu Lupșa şi-a făcut bagajul și s-a mutat de tot în România.

La mijlocul lunii martie a ales să se întoarcă acasă din Italia, unde lucrase asistent medical. Claudiu Lupșa şi-a făcut bagajul și s-a mutat de tot în România.

„Apucasem să îmi dau demisia, am vândut tot ca să ne întoarcem în România și să începem aici o viață nouă. Vreau să fiu în continuare asistent medical, dar dacă nu îmi găsesc loc de muncă îmi voi căuta în alt domeniu", declară asistentul medical.

El povestește că a făcut cereri pentru angajare, inclusiv într-un spital unde se tratează cazuri de coronavirus, potrivit Digi24.

"Am făcut cereri către instituțiile spitalicești din Baia Mare, inclusiv la Ministerul Sănătății. M-am oferit să lucrez într-o secție cu pacienți cu coronavirus. Deocamdată mi s-a răspuns că cererea mea a fost înregistrată, nu am fost chemat la interviu. Sunt gata să mă adaptez, să mă integrez. Sunt proceduri, trebuie lăsat timp autorităților ca să se organizeze, înțeleg aceste întârzieri, sper doar să fiu angajat", afirmă Claudiu Lupșa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel